Τρίτη 14 Μαΐου 2019


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και των Νηπιαγωγείων Βελβεντού σας καλεί στην ημερήσια εκδρομή το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ σε έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων, 9 χλμ έξω από την Βέροια στο χώρο ΠΟΛΥΘΕΑΣΗ. Σε μια έκταση 70 στρεμμάτων υπάρχουν ψυχαγωγικές, επιμορφωτικές και δυναμικές δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η αναχώρηση θα γίνει απο το Δημοτικό Σχολείο στις 8:30 π.μ.

Αναλυτικά η προσφορά που μας δόθηκε:

Η είσοδος για τους μαθητές είναι 3 €, με το ποσό αυτό το παιδί θα έχει ένα σάντουιτς (με σουβλάκι και πατάτες) και ένα χυμό. Η είσοδος για τους γονείς και τους συνοδούς είναι δωρεάν.
Υπάρχει η δυνατότητα γεύματος για παιδιά και συνοδούς με κόστος 7,5 € το άτομο και σε αυτήν την περίπτωση δεν πληρώνετε τα 3€.
Το γεύμα περιλαμβάνει κοτόπουλο φιλέτο και δύο χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά με πατάτες, ρύζι, ψωμάκι και μια σαλάτα εποχής ανά 4 άτομα και χυμό (για τα παιδιά).
Τα γεύματα θα τα δηλώσετε με την Αίτηση Συμμετοχής για να ισχύει η προσφορά.

Τιμές για τις δράσεις για παιδιά και ενήλικες:

§  ΣTIBOΣ ΠEPIΠETEIEΣ 4€  (υποχρεωτικό ύψους  1,30μ)
§  ΠIΣTA ANAPPIXHΣHΣ 3€
§  ΠEΔIO TOΞOBOΛIAΣ 3€
§  ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΝΥ 2€ (μόνο για παιδιά)

Υπάρχει ασφαλής παιδική χαρά καθώς και άπλετος χώρος για ελεύθερο παιχνίδι για όλη την οικογένεια όπως ρακέτες, παιχνίδι με μπάλες, αθλοπαιδίες και άλλα παραδοσιακά παιχνίδια. Μη ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με κατάλληλα αξεσουάρ, παιχνίδια και ρούχα.
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα: www.polytheasi.gr

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 € το άτομο.

Υπενθυμίζουμε στα μη τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, να φροντίσετε για την συνδρομή σας.
Οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα χρήματα για όλους τους συμμετέχοντες (5€/ άτομο) θα επιστραφούν έως και την Παρασκευή 17/05/2019.

Οργάνωση: Hermes Tours - Φωτόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου